Programma: Uitgeblust-Opgeladen!

Ben je regelmatig vermoeid, kun je na je vakantie meteen weer een vakantie gebruiken?

Ga jij gemakkelijk over je grenzen heen, heb je weinig energie en voel je je vaak moe?

Dan is dit programma van 2 maanden waarschijnlijk iets voor jou! 


"Vind jij het jezelf waard om je weer energiek te voelen en dicht bij jezelf te blijven, zodat je weer ontspanning en plezier ervaart in jouw (werkend)leven?! Meld je dan nu aan."

Jouw investering is €199,-


Jouw potentie voor verandering

Het is vaak zo makkelijk om na je vakantie weer in je oude ritme verder te gaan waardoor oude patronen in stand blijven. Je merkt waarschijnlijk dat je omgeving tevreden is met jou, maar merkt inmiddels ook dat het ten koste van jezelf gaat. Je bent sneller uitgeblust, moe en hebt na je werk weinig energie. Met de kracht van het hier & nu en de natuur laat ik je met aandacht zakken in je lijf, omdat daar jouw potentie voor verandering ligt.

Met oefeningen die zowel je lichaam als je denken aanspreken weet jij jouw plek in te nemen om vanuit vertrouwen te handelen en jij je energie terug krijgt.

Tijdens het pogramma

Tijdens dit programma kom je er achter waar jouw energielek en jouw belemmering voor verandering ligt. De vermoeidheid overvalt je niet meer, maar jij bent je bewust wat jou vermoeid maakt en kunt er mee aan de slag. Je hebt er weer grip op. Ook gaan we al een laagje dieper en kijken hoe jij in een context bepaalde patronen in stand houdt. Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder!

Na het programma

Na dit programma kun je weer rust voelen in je systeem en weet de "uit"knop voor jezelf in te zetten. Je zit beter in je lijf en weet wat je moet doen om dit te behouden en wat je misschien wel mag laten :-). Je krijgt weer zin om dingen te ondernemen, omdat je weet wat jou energie kost en geeft en hoe je hier mee om moet gaan. Dit begint bij aandacht voor jezelf! 

 

Heb je vragen of wil je kennismaken? Plan HIER gerust een vrijblijvende kennismaking met me in. Ik leg je graag meer uit.

Jij bent een kei in...

* veel ballen hoog houden.

* overal ja op zeggen.

* een ander naar de zin te maken.

* aanpassen aan je omgeving.

Je hebt last van...

* onrust en gejaagdheid in je lichaam.

* vermoeidheid en slecht slapen.

* je overal verantwoordelijk voor voelen, dit kost je veel energie.

* de kritische blik naar jezelf.

Meld je hier aan voor een investering van €199,-

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar contact@debneylubbers.nl of stuur me een WHATS-APP bericht.

Vergoedingen

Werkgevers werken met persoonlijke leer- en vitaliteitsbudgetten. Vraag je werkgever ook eens naar de mogelijkheden om dit programma te vergoeden.

Toelichting tarieven

Om coaching voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden werk ik met twee prijzen, zakelijk en particulier. Voor zakelijke coaching is het hierboven genoemde tarief exclusief btw, omdat bedrijven coaching als zakelijke kosten mogen opvoeren/aftrekken. Sommige mensen krijgen deze kans niet via hun werkgever. Om coaching ook voor hen beschikbaar te houden zijn de genoemde tarieven voor particulieren inclusief btw. Als het zakelijke budget voor coaching op is en je wilt doorgaan met coaching, dan is het (indien de werkgever de extra sessies niet vergoed) in overleg mogelijk om daarna tegen het particuliere tarief extra coachgesprekken af te nemen. 


Wat kun je verwachten?

 

In plaats van harder je best doen om aan jouw en de verwachtingen van anderen te voldoen ga je jouw grenzen verkennen hoe je meer moeiteloos kunt gaan ontspannen. We gaan op zoek naar jouw speelruimte voor ontspanning, passend bij jouw (werkend)leven.

 

> 4 wandelafspraken van 1,25 uur verdeeld over 2 maanden

> Je krijgt inzicht in jouw stress, slaap, ademhaling en ontspanning en dat wordt het startpunt voor jouw leervraag.

> Je ervaart welke gedachten van jezelf je wel serieus en minder serieus mag nemen.

> Je ervaart hoe je naar je lijf kan luisteren.

> Ik vertel je over de invloed van voeding en beweging op jouw vermoeidheid en energielevels.

> Aan de slag met jouw patronen door opdrachten op maat.

> Een digitale leeromgeving naast onze fysieke sessies voor vraag&antwoord.

> Je ontvangt een samenvatting na elk gesprek.

> Sessies in een natuurgebied in de driehoek van Groningen/Drachten/Assen.

 

In de natuur start jouw ontspanning. Het brengt je uit je context en in verbinding met het hier en nu. Daar ga je de antwoorden vinden die je zoekt.


Preventief programma

Dit is een preventief programma. Je hebt geen burn-out, maar wel regelmatig last van lichamelijke klachten als vermoeidheid, spierspanning, hoofdpijn of mentale klachten als snel afgeleid, vergeetachtig, concentratieproblemen, storende gedachten, snel zorgen maken.

 

Wat vraag ik van jou?

Je bent bereid om in jezelf te investeren en je open te stellen voor jezelf.

 

Vergoeding

Werkgevers werken met persoonlijke leer- en vitaliteitsbudgetten. Vraag je werkgever ook eens naar de mogelijkheden om dit programma te vergoeden. Daarnaast heb ik een extra voordelige aanbieding lopen tot 5 oktober 2023 voor mensen die geen mogelijkheid hebben voor een vergoeding.