Contact

 

Wat leuk dat je overweegt om contact te zoeken. Misschien heb je op dit moment veel ballen hoog te houden of ben je in middels net uitgevallen op je werk en heb je behoefte aan verandering. Een wens naar innerlijke rust, jezelf terug te vinden en weer verbinding voelen met jezelf en het leven. Ik bied met deze onderneming een plek waar jouw verhaal het waard is om te onderzoeken. Je kunt een vrijblijvende digitale afspraak inplannen of contact opnemen via onderstaand contactformulier. Op deze manier kunnen we kijken wat je vraag is en of ik hierin iets voor jou zou kunnen betekenen.

Van 21-05-2024 tot 03-10-2024 ben ik met zwangerschapsverlof. Heb je in deze periode een vraag of verzoek dan wil ik je vragen deze per mail te sturen. Ik zal mijn mails per 03-10-2024 weer oppakken.

Voel je in de tussentijd vrij om op mijn website rond te neuzen en gebruik te maken van de inspiratie die ik te bieden heb voor meer ontspanning en verbinding met jezelf!

 

of vul het contactformulier in:

 

 

Werkdagen: woensdag en vrijdag

Telefoon: 06-23845880

E-mail: contact@debneylubbers.nl

Kvk: 89403274

Btw: NL003009260B06

Adresgegevens:

 

Startpunt bos:

Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6,

9243 SH Bakkeveen

 

of een wandelgebied bij jou in de buurt in de driehoek van Groningen-Drachten-Assen

 

Tip; bereid je voor op de natuur en haar seizoenen. Neem dichte wandelschoenen mee en indien nodig waterafstotende kleding voor een kleine bui.