Ervaringen van klanten

" De begeleiding van Debney heeft mij veel gebracht.

Mijn verlangen was om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Tijdens de gesprekken merkte ik al snel dat ik mijn emoties mocht gaan leren (her)kennen en serieus te nemen, waardoor ik meer rust begon te ervaren. Wanneer je dit nooit gedaan (geleerd) hebt, is dit niet gemakkelijk. Ik merk nu dat helpt om emoties toe te laten en heb ervaren dat er daardoor ook ruimte ontstaat voor andere emoties.

Mijn ervaring met Debney is dat zij kijkt wat je nodig hebt, handvatten geeft en met veel geduld en respect met je oploopt."

- Zelfstandig autisme coach, 61 jaar -

 


Dit traject kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Ik worstelde met mezelf en kwam er alleen niet uit. Samen met Debney heb ik veel stappen gezet in een leven waarin ik mezelf weer in balans voel. Ze wist mij de juiste vragen te stellen en heeft me op een andere manier naar mezelf leren kijken. Vanuit mildheid en dit heeft mij geholpen bij het altijd gejaagde en onrustige gevoel wat ik in me had. Ik kies nu vaker bewust voor rust waar ik normaal gesproken mezelf streng had toegesproken om toch door te gaan. Ik maak hierdoor betere keuzes voor mezelf, vanuit liefde voor mezelf, op het gebied van voeding, bewegen en ontspannen. Veel aspecten waarmee ik worstelde vielen automatisch op hun plek."

- Consultant, 28 jaar

 


" Ik wilde minder chaos en meer ruimte in mijn hoofd. Ik kan nu beter tot mezelf komen, ervaar meer rust en overzicht. Ik voel me sterker in het stellen van mijn grenzen en het blijft een belangrijk thema waar ik aandacht aan mag blijven besteden.

Ik zie Debney’s werkstijl als persoonlijk en prettig met veel aandacht voor gevoelens. Het werken met inzichtkaarten vond ik ook erg helpend."

- Studente, 24 jaar 

 


 

" Ik kwam bij Debney omdat ik moeite had om 'bepaalde kanten van' mezelf te accepteren. Ik was wel tevreden met mezelf, maar alleen met de leuke kanten van mezelf. De andere kanten wilde ik het liefste wegstoppen.

Tijdens het traject heb ik geleerd wat ik kan doen om deze kanten er meer te laten zijn en wat ik kan doen als er negatieve gedachten in me opkomen. Daarnaast hebben we het gehad over mijn plek in de familie en welke verantwoordelijkheden daar wel en juist niet bij horen. We zijn veel bezig geweest aan de hand van opdrachten. We hebben bijvoorbeeld ingezoomd op de huidige situatie (wat ik doe, welke gedachten ik dan heb, etc) en de gewenste situatie (en welk gedrag en gedachten, etc daar bij passen) en verschillen daartussen.

Ik voel me na het traject een stuk lichter en ik heb geleerd dat ik als er negatieve gedachten opkomen ik mijn gedachten en gedrag op dat moment kan observeren in plaats van er over te oordelen. Ik heb geleerd om ruimte te geven aan de kanten die ik minder mooi vind aan mijzelf.

- Praktijkbegeleider, 33 jaar