1:1 begeleiding

Bij chronische stress en burn-out heb je te lang en te veel ‘aan’ gestaan en ben je behoorlijk over je eigen grenzen gegaan. Je hebt voor een langere periode roofbouw op je lichaam gepleegd en dit vraagt rust, ruimte en tijd om weer terug te kunnen naar de verbinding met jezelf. Ik laat je voelen wat het verschil is tussen ‘aan’ en ‘uit’ staan en welke impact dit heeft op de verbinding met jezelf. Zo kun je langzaam weer vertrouwen op je lichaam en komen je lichaam en geest weer in balans. Het 'aan' staan noem ik ook wel de 'overleef'-stand van het lichaam waarin je veel stresshormonen in je lijf aanmaakt. Je lijf staat continu alert of paraat en dit kost veel energie met uiteindelijk uitputting tot gevolg.

In dit traject ga je stilstaan bij jezelf. Je gaat ontdekken, waarnemen en voelen welke patronen er zijn ontstaan en hoe deze een functie hebben gehad om met jouw stressfactoren om te gaan. Dit doen we vanuit een vriendelijke houding. Een vriendelijke houding geeft je ruimte. Ruimte die je nodig hebt om open te kunnen staan voor nieuwe ervaringen. Het is een uitnodiging voor een persoonlijke ontwikkelingsreis.

Met lichamelijk waarnemen leer jij je lichaam en grenzen opnieuw herkennen en ga je, stap voor stap, bewuste keuzes maken die jou helpen goed voor jezelf te zorgen en waarbij je ook voelt dat je dit van jezelf mag doen. Zowel het lichaam als de geest zullen weer voelen dat ze met elkaar kunnen verbinden en je krijgt weer vertrouwen in jouw pad.


Een combinatie met de natuur…

 

Ik zou je graag de verschillende mogelijkheden laten zien om in contact te komen met jezelf, waarbij de natuur een prachtig element is om waar te nemen met al je zintuigen. Door de puurheid en sereniteit van de natuur biedt ze een fijne plek waar je, vanuit het hier en nu, andere keuzes kunt maken dan je tot op heden hebt gedaan. De rust en speelruimte die vrijkomen zal doorwerken in de keuzes die je gaat maken. Deze keuzes zullen dichter bij jezelf staan. De kennismaking met elkaar vindt plaats in de natuur. Vanuit deze basis voelen we wat elk gesprek nodig heeft.


Traject: van klacht naar (veer)kracht.


Wat kun je verwachten?

> Je ervaart weer rust in je systeem

> Je voelt en weet wat je te doen staat om dicht bij jezelf te blijven.

> Een digitale leeromgeving waar we beide in kunnen werken.

> Er zijn mogelijkheden voor whats-app contact en online consulten ter ondersteuning van jouw proces.

> Een ervaring in wat de natuur je te bieden heeft.

> Een samenvatting van de gesprekken.

> Oefeningen op maat.


4 maanden

Een kennismaking van 2 uren

6 afspraken van 1,5 uren

Investering: €1095,-6 maanden

Een kennismaking van 2 uren

9 afspraken van 1,5 uren

Investering: €1545,-


Toelichting tarieven

Om coaching voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden werk ik met twee prijzen, zakelijk en particulier. Voor zakelijke coaching is het hierboven genoemde tarief exclusief btw, omdat bedrijven coaching als zakelijke kosten mogen opvoeren/aftrekken. Sommige mensen krijgen deze kans niet via hun werkgever. Om coaching ook voor hen beschikbaar te houden zijn de genoemde tarieven voor particulieren inclusief btw. Als het zakelijke budget voor coaching op is en je wilt doorgaan met coaching, dan is het (indien de werkgever de extra sessies niet vergoed) in overleg mogelijk om daarna tegen het particuliere tarief extra coachgesprekken af te nemen. 

Termijnen betalen

Een particuliere klant mag, indien gewenst, in 3 termijnen betalen.

Vergoeding

Coaching wordt tot op heden niet vergoed door zorgverzekeraars. 

Steeds meer bedrijven investeren in persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Er worden regelmatig persoonlijke ontwikkelbugetten of vitaliteitsbudgetten opgesteld om in jouw gezondheid en welzijn te investeren.

Mocht dit traject jou aanspreken? Overleg dan ook eens voor de mogelijkheden bij je werkgever.